CHP Hatay Milletvekili Adayları Antakya OSB’yi Ziyaret Etti

0
271

antakya osb1CHP Hatay Milletvekili Adayları Hilmi Yarayıcı ve Bilgen Duman, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Antakya İlçe Başkanı Nadir Akyürekoğlu, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Günenç, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, beraberlerindeki heyet ile Antakya Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Antakya OSB Yönetim Kurulu ve Antakya OSB yatırımcıları ile bir araya gelen CHP Milletvekili adayları ve parti yöneticileri, gündemle ilgili görüşlerini belirtmelerinin ardından Antakya OSB yatırımcılarının sorularını cevaplandırdılar ve seçimlerde destek talep ettiler.

Ziyaret sonrasında Antakya OSB’de ağırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten CHP Milletvekili adayları ve parti yöneticileri beraberlerindeki heyet ile Antakya OSB’den ayrıldı.

antakya osb2

Antakya OSB Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yaptı

Öte yandan, 2 Mayıs 2015 tarihinde yapılan Antakya Organize Sanayi Bölgesi 5. Olağan Genel Kurul toplantısında göreve getirilen Antakya OSB Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını yaptı. Antakya OSB Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti; Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kılıçlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Güven, Şafak Murat Sözer, Ahmet Taner, Denetim Kurulu Üyeleri Necmettin Karaoğlan ve Yusuf Akemoğlu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here