CHP Hatay Gençlik Örgütleri Harran Okulunu Boyadı

0
121

chp-okul boyama1Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Gençlik Örgütleri, Reyhanlı’da Harran İlköğretim Okulunun tadilatını yaptı ve okulumuzu boyadı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Eren Kurt’un katılımı ile Reyhanlı ana kademe ilçe başkanı Ruşen Bağatur ve il başkan yardımcısı Nihat Dağın da desteğiyle, Reyhanlı ilçesine bağlı Harran mahallesinde senelerdir tadilat görmeyen ve öğrencilerin kötü şartlar altında öğrenim gördüğü Harran ilköğretim okulunun tadilatını yapan CHP’li gençlere mahalle halkı teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili konuşan genel başkan yardımcısı Eren Kurt, Türkiye genelinde başlattıkları ‘Biz Geliyoruz’ adlı kampanya ile ülke genelinde birçok okulun onarımını ve boyama işlemini gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Bu kapsamda daha onlarca okulumuzun boyama işlemini gerçekleştireceğiz. Bugün sınırın sıfır noktasında Harran ilköğretim okulumuz çok zor şartlarda eğitim, öğretim veren bir okulumuz. Böyle bir okulumuzu boyamanın ve tadilatını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

chp-okul boyama2

CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu da; “Ülkemizin geleceği ve ışığı olan öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okulumuzun tadilatını ve boyama işlemini gerçekleştirdik. Maalesef ülkemizde senelerdir tadilat görmeyen okullarımız var ve öğrencilerimiz sağlıksız ortamlarda öğrenim görüyor. Bizler kollarımızı sıvadık ve bundan sonra özellikle birçok köy okulumuzun tadilatını yapıp öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda öğrenim görmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizlere özellikle bu konuda destek olan ve Hatay’da Okullara ve öğrencilere çok büyük destekler veren Büyükşehir belediye başkanımız Lütfü Savaş’a ve il başkanımız Mehmet Güzelmansur’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here