CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Sinem Şişli Getirildi

0
145

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Yönetmeliği’nin 21. Maddesi uyarınca gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sonucunda, İlçe Başkanı Av. Erdem Harmaoğlu’nun görevi bırakması ile boşalan Başkanlık görevine Sinem Şişli’nin getirilmesine karar verildi.

CHP İskenderun Gençlik Kolları tarafından, sosyal paylaşım sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “CHP Gençlik Kolları Yönetmeliği’nin 21. maddesi uyarınca gerçekleştirdiğimiz olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sonucunda, ilçe başkanımız Av. Erdem Harmaoğlu’nun görevi bırakması ile boşalan başkanlık görevine Sinem Şişli’nin getirilmesine karar verilmiştir. Erdem Harmaoğlu’nun görev süresi boyunca göstermiş olduğu aktif performans ve emekler için teşekkür ediyor, göreve gelen yeni ilçe başkanımız Sinem Şişli’ye başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

“Görev sürem boyunca canla başla çalıştığım ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine ayrılıyorum. Bu bir veda değil, aksine yakın bir tarihteki birikimli ve devrimci yönetici kadroları memleketimize kazandırmak ve daraltılan faaliyet alanımızı genişletmek maksadı ile, hür ve kısıtsız eylemlerimizle partimizi daha ileriye taşımak adına bir fırsat arayışıdır” diyerek geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden CHP İskenderun Gençlik Kolları eski Başkanı Avukat Erdem Harmaoğlu da Şişli’yi tebrik ederek; “Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum yönetim kurulu üyemiz Sinem Şişli, bugün yapılan olağanüstü toplantı ile CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilmiştir. İskenderun´a kadın eli değecek olması bizleri fazlasıyla mutlu etti, kendisine bu kutsal mücadelede sonsuz başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Sinem Şişli de, aldığı görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade ederek; “CHP İskenderun İlçe Gençlik Kollarımızın yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, boşalan Başkanlık görevine arkadaşlarımız tarafından layık görüldüm. Görevi devraldığım önceki İlçe Başkanımız Erdem Harmaoğlu’na emekleri ve çabaları için çok teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gören yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın yüzünü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum. Yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here