CHP Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer; “Suyu Siyasete Karıştırmaktan Vazgeçin”

0
328

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer yazılı bir açıklama yaparak yerel siyasetçilerin halkın yaşadığı su mağduriyetini fırsat bilerek siyasi malzeme yapmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer yaptığı yazılı açıklamada kesintinin terör kaynaklı bir kesinti olduğunu belirterek; “Çat dağ hattından mevcut depolara su gelmemesinin ardından hat üzerinde kontrol yapma amaçlı, güvenlik güçlerimizden izin alarak kontrolleri dahilinde ekip gönderilmiştir. Keşif sonucunda terör örgütleri tarafından el yapımı bomba ile hattımızın tahrip edildiği görülmüş ve ekip elemanları tehdit altında kalmıştır. Gerekli tüm bilgiler güvenlik güçlerimize bildirilmiş olup yerel tüm yöneticilerin de haberi dâhilindedir” dedi.

CHP İlçe Başkanı Özer bölgede güvenliğin sağlanmasının hemen ardından gerekli işlemin yapılarak mağduriyetin sona erdirileceğini, bu arada alternatif tüm imkânların en verimli şekilde kullanılmakta olduğunu da belirterek; “Bölge tuzaklarla kapatılmış olacağından dolayı çıkma yasağı verilmiştir. Bölgenin tehditten temizlenmesi halinde güvenlik güçleri tarafımıza bilgi verip, destek ekibiyle arızayı gidermemizi sağlayacaklardır.

Bu süre zarfında halkın mağduriyetini gidermek amaçlı Kuzuculu bölgesine; Deliçay’dan, Karlık’tan ve Tekkoz’dan su verilmektedir. Yeşilköy ve Altınçağ bölgeleri sondaj ile desteklenmektedir. Kuzuculu içinde sondaj çalışmaları yapılmaktadır. Durumun bu şekilde olduğunu bilen yerel yöneticilerimizin suyu siyasete karıştırmamasını önemle rica edip, halkın mağduriyetinin fırsata çevrilmemesini istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here