CHP Belen’de Delege Seçimleri Gerçekleştirildi

0
503

Yüksel; “CHP İktidar Olana Dek Çalışmalarımız Sürecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanlığında değişim, dönüşüm ve devrimler devam ediyor. Bu doğrultuda Belen ilçesine bağlı tüm mahallelerde yapılan ‘Demokrasi Şölenleri’ sonucunda delege seçimleri de gerçekleştirildi.

Yapılan seçimler sonucunda; Kömürçukuru Mahallesinde parti üyesi Mustafa Günay, Benlidere Mahallesinde Hüseyin Göçmen, Çerçikaya Mahallesinde Yakup Kılıç, Güzelyayla Mahallesinde parti üyesi Yusuf Özdemir, Müftüler Mahallesinde Kadın Üyelerden Bedriye Okçay ile Meryem Saydam, Karapelit Mahallesinde Nuri Dönmez ile Şaban Güven, Kıcı Mahallesinde parti üyesi Garip Çelik, Çakallı Mahallesinde Cemil Vural, Şembük Mahallesinde Derviş Ozan, Atik Mahallesinde Kadın Kolları Başkanı Linda Kaplan, Süleyman Şahan ve Hilda Kaplan, Bakras Mahallesinde Hatice Kaya, Hatice Karabay, Tülay Yüksel, Ayşe Gökoğlu, Durmuş Dilberoğlu, İsmail Ergen, Erdem Ateş, Hakan Tunç, Bülent Özdemir delege seçildi.

Muhlis Ali Mahallesinde de kadın üyelerden Emine Kozkıran, Vahide Atılgan, Özcan Kutlular, Enver Atılgan, Ötençay Mahallesinde parti üyelerinden Ayhan Uçman, Hamdo Batman, Fuat Cömert, Zeynel Batman, İsa Uçman, Cevri Uçman, Ali Can Salihoglu, Ahmet Batman delege olarak seçildi.

Derebahçe Mahallesinde ise yine parti üyelerinden İbrahim Abacı, Mine Kayış, Mehmet Yalçın, Canel Kayış, Faruk Yıldırım, Meryem Çağlar, İkrar Alıcı, Cihan Çalışkan, Fevzi Sarıbay ile Sarımazı Mahallesinden de Nilüfer Sönmez, Songül Yılmaz Çelebi, Döne Göçer, Elmas İleri, Emine Ayaz, Yakup Kabala, Ahmet Kozkıran, Osman Kahraman, İbrahim İleri, Hasan Göçer, Enver Sönmez, Yakup Kurtuluş, Eşe Höbek, Cengiz Çelebi, Şahin Kabala, Mahir Kırış, Necdet Gonca, Nazmi Göz, Yunus Gazi delege olarak seçildi.

Konuyla ilgili konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanlığında değişim, dönüşüm ve devrimler devam ediyor. Bu bağlamda tüm mahallelerimizde delege seçimlerimizi tam anlamıyla Demokrasi Şöleni havasında gerçekleştirdik. CHP Belen Ailesi olarak büyümeye ve üye kayıtlarına da devam ediyoruz. CHP iktidar olana dek çalışmalarımız sürecek” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)