CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel’den ‘İftar’ Teşekkürü

0
171

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Belen’de düzenlenen iftar yemeğinin birlikteliğe vesile olduğunu ifade ederek katılan herkese teşekkür etti.

İftar yemeğine CHP Hatay Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Salih Aygün, , Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, MHP ve Saadet Partisi İlçe Başkanları, Türk Metal Sendikası Adana Şube Başkanı Metin Önde, muhtarlar ve Belen halkı katılım gösterdi.

Büyükşehir’in iftar sofrasının tüm kesimleri bir araya getirdiğini kaydeden Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen ailesi olarak, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde Sayın Milletvekilimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın İlçe Kaymakamımız, Sayın İlçe Jandarma Komutanımız, Sayın MHP ve Saadet Partisi Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sayın Şoförler Cemiyeti Başkanımız, Sayın Şoförler Kooperatif Başkanımız, Sayın Sendikacılarımız, Sayın Muhtarlarımız ve Belen’imizin güzide insanları ile birlikte, bir ilki gerçekleştirmenin, her zamanki gibi halkla bütünleşmenin, halkla kaynaşmanın, bereket, bolluk ve mağfiret ayı Ramazan’da iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. CHP Belen ailesi olarak, bu nazik davetimize katılan herkese ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Birlik beraberlik içinde nice ramazanlara ulaşmak dileğiyle” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here