Başkan Dingil, İftar Sofrasında Gazi ve Şehit Aileleriyle Buluştu

0
98

İskenderun Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine yönelik bir iftar programı düzenlendi. İftar programına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan, İskenderun Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, çok sayıda Gazi ve Şehit aileleri katıldı.

İskenderun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan, İskenderun Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve iftara katılan aileler, iftardan dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

Orucunu gazi ve şehit aileleriyle birlikte açan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, toplum olarak Kurtuluş savaşında, PKK terörüyle mücadelede, FETÖ terörüyle mücadelede, 15 Temmuz’da  şehitler verdiğimizi anımsatarak, tüm şehitleri rahmetle andı.

Ailelerin ise şehitlerin bizlere emaneti olduğunu ve her zaman bu bilinçle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Dingil; “Bize düşen onların geride bıraktığı emanetleri olan ailelerine yakınlarına sahip çıkıp desteklemektir. Bu konuda elimizden geleni yapmamız gerekiyor” dedi. Başkan Dingil, İskenderun belediyesi olarak her zaman gazi ve şehit ailelerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here