CHP Belen Ailesinden, İl Başkanlığına ve Reyhanlı’ya Ziyaret!

0
211

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Yılmaz Çelebi, Gençlik Kolları MYK Üyesi İklime Kabasakal, ana kademe gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile tam kadro bir şekilde yeni seçilen İl Başkanı Servet Mullaoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

İl başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Yeni seçilen il başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Emeğin ve örgütün gücü galip gelecektir. Bizlerde CHP Belen Ailesi olarak örgütlü gücün bilinci ile hareket ediyor ve partimizin iktidarı hususunda büyük emekler sarf ediyoruz. Her şey CHP iktidarında daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan İl Başkanı Servet Mullaoğlu da; “Belen İlçe Başkanımız Sayın Fevzi Yüksel’e, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sayın Songül Yılmaz Çelebi’ye, Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve MYK Üyesi Sayın İklime Kabasakal’a ve Yönetim Kurulu üyelerine, başkanlığımıza yapmış oldukları nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette ki hep birlikte hareket edip partimizin bayrağını daha yükseklere taşıyacağız” dedi.

Reyhanlı’da Taziye Ziyaretleri…

CHP Belen Ailesi daha sonra ise Reyhanlı’da yaşanılan olaylar üzerine geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunmak üzere bu ilçeye geçti. İlçedeki ziyaretlere Reyhanlı İlçe Başkanlığından başlayan Yüksel ve ekibi, ilçe başkanlığının ardından Beşaslan Mahallesi sakinlerinden Çift Ailesi ile amcası şehit düşen gençlik kolları eski başkanı Yılmaz Sinirli’ye de taziye ziyaretinde bulundu.

Reyhanlı’da gerçekleştirilen ziyaret ve taziyelerin ardından bir değerlendirme yapan Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi. Başkan Yüksel, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan’a da teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here