Çelik; “Önceliğimiz Her Zaman İçin İskenderun!”

0
121

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetimi, gazetemiz idarehanesini ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Çelik, her zaman için önceliklerinin İskenderun olduğunu, İskenderun’daki birlik ve beraberliğe koşulsuz destek vereceklerini belirti.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri olağan kongreyle yeni yönetimini belirleyen Eczacı Teknisyenleri Derneği yönetimi, göreve geldikleri günden bugüne ziyaretlerini sürdürüyor. Siyasi partiler ve STK’ların ardından yerel basın ziyaretlerine başlayan Eczacı Teknisyenleri Derneği Yönetimi, bu kapsamda gazetemizi de ziyaret ettiler.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli tarafından karşılanan dernek yönetimi, sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Üyelerinin sıkıntılarına çözüm noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade eden Dernek Başkanı Cemal Çelik, ülke gündemine yönelik de açıklamalarda bulundu.

Kentin gelişimini sağlayacak her türlü çalışmada yer alacaklarını kaydeden Çelik; “İskenderun için yapılacak tüm projeleri destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Önceliğimiz olan kentimize kazandırılacak her türlü proje bizi heyecanlandırır. Tek düşüncemiz kentin gelişimi!” dedi. Çelik önceliklerinin her zaman için İskenderun olduğunu, İskenderun’daki birlik ve beraberliğe koşulsuz destek vereceklerinin de altını çizdi.

Ekonomik sıkıntılardan ve esnafın durumundan da bahseden Çelik; “Esnafımızın durumu çok kritik! Yaşanan ekonomik sıkıntılar tüm esnafı olumsuz etkiliyor. Bu ekonomik sıkıntıdan çıkabilmenin çaresini arayan esnafımız maddi ve manevi olarak bir kısırdöngünün içinde. İnşallah düzlüğe çıkabiliriz” diye konuştu.

Yaklaşan erken seçimlerle ilgili de konuşan Çelik, İskenderun’dan çıkacak bir adaya tam destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de dernek çalışmalarında Çelik ve arkadaşlarına başarılar dilerken, gerçekleştirilecek olan tüm projelerin başarıya ulaşması temennisinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here