Cansu ve Hüseyin Mutluluğa Yelken Açtılar

0
392

Türkiye Spor Yazarları (TSYD) İskenderun Şube Başkanı Yaşar Güllü, kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Yaşar Güllü’nün kızı Cansu, Gaziantep ili İslahiye ilçesinden olan Astsubay  Hüseyin Kaynar ile yaşamını birleştirdi.

İsa Taş Plaza’da gerçekleştirilen düğüne, Güllü ve Kaynar ailelerinin yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, bazı siyasi parti İskenderun ilçe başkan ve yöneticileri, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Çelik İş Sendikası eski Genel Başkanı Cengiz Gül, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan yakışıklı damat Hüseyin ile güzel gelin Cansu, güler yüzlülükleriyle beğeni topladı. Hareketli parçaların çaldığı düğünde, halaylar çekildi, davullar çaldı. Gençler için pop müziği de çalınırken, düğünde 7’den 70’e herkes eğlendi.

Anne Berrin, baba Yaşar ve Güllü Ailesinin diğer fertleri gelen tüm konuklarla bire bir ilgilenmeye çalıştılar. Gece geç saatlere kadar süren düğünde, düğün pastası da alkışlar arasında kesildi ve tüm konuklara ikram edildi.

Hareketli geçen düğünde, pist boş kalmaz iken özellikle gelin ve damadın ortaya alındığı oyunlarda coşku doruğa çıktı. Gece geç saatlere kadar süren düğün sonunda düğün fotoğrafı çektiren çiftler, aile bireyleri ve konuklarla vedalaşarak düğün salonundan ayrıldılar.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak Güllü ve Kaynar ailelerini tebrik eder, Cansu ve Hüseyin çiftine de bir ömür boyu mutluluklar dileriz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here