Çalışkan; “Yeni Dönemde Yeni Başkanımızla Daha İyi Yerlere Geleceğiz”

0
79

saadet-partisi-16Saadet Partisi Hatay il teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını il başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Hatay il yönetiminin yanı sıra Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın da katıldığı toplantıda hafta sonu gerçekleşen kongre değerlendirildi.

saadet-partisi-17

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan toplantıda yaptığı konuşmada on binlerin akın ettiği Ankara’daki kongrenin geleceğe umut taşıdığını belirterek; “Yeni Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu kapsayıcı ve bilge kişiliği ile bilinir. Genel başkan yardımcılığı döneminde dış ilişkilerden sorumlu olduğu için bugün kan gölüne dönen Müslüman coğrafyalardaki sıkıntıları iyi bilen biri olarak yeni bir dünya ve adaletli yaşanabilir bir Türkiye’nin temellerini atacak birikime sahiptir.

saadet-partisi-18

Yeni kadromuzun başarılı olacağına inanıyorum. Bu kadronun gelecekte Saadet Partimizi daha iyi yerlere taşıyacağını umuyorum” diye konuştu.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan son olarak Hatay’dan 5 otobüsle Ankara’daki kongreye katılan il teşkilatı adına İl Başkanı Mustafa Eğe’ye, katılanlara, emeği geçenlere teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here