Büyükşehir Belediyesi’nden El Emeği Göz Nuru Sergi

0
122

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki İskenderun HATMEK kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilediler. İskenderun Park Forbes AVM gösteri ve tanıtım salonundaki serginin açılışını Kültür Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürü Çilem Soylu, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Ömer Uzun, İskenderun koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli birlikte gerçekleştirdiler. HATMEK müzik grubu kursiyerlerinin çaldığı müzik eşliğinde vatandaşların beğenisine sunulan eserler resim ve çocuk etkinlikleri olarak iki ayrı bölümde sergilendi.

Resim bölümünde 27 kursiyerin toplam 80 adet yağlı boya resimleri yer alırken çocuk etkinlikleri sergisinde 12 kursiyerin 150 parça eseri beğeniye sunuldu.

Kursiyerlerin “El Emeğimiz; Göz Nurumuz” adı altında hazırladıkları sergi bir hafta boyunca gezilebilecek ve beğenilen eserler satılabilecek. Eğitmenler ve öğretmenler eşliğinde bir sezon boyunca aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserleri sergileyen kursiyerler, bu imkânı kendilerine sağlayan başta HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here