Büyükşehir Belediye Meclisi İskenderun’da Toplandı

0
58

Savaş; “Başarmak İçin Gayret Ediyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Meclisi Ocak Ayı olağan toplantısı İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde İskenderun’da gerçekleştirildi.

İskenderun Belediyesi meclis salonunda düzenlenen HBB Meclis toplantısına HBB Başkanı Lütfü Savaş, ilçe belediye başkanları ve HBB meclis üyeleri katıldı.

Düzenlenen meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının İskenderun’da yapılmasından dolayı memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tosyalı, İskenderun kent trafiğinin önceki galine getirilmesi için daha önceden yapmış olduğu öneriyi tekrar gündeme getirdi.

Kent içi trafik sorunun çözümü noktasında UKOME’ye iletmiş oldukları çözüm önerilerini dile getiren Başkan Tosyalı; “Kentimizin sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin amacı halka hizmettir. Bizler kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantıda alınan kararların kentimiz ve Hatay’ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da konuyla ilgili destek vereceğini söylerken, ilgili müdürlere konuyla ilgilenmeleri ve süreci hızlandırmaları yönünde talimat verdi. Hatay’ın tüm ilçelerine eşit hizmet götürmenin gayreti içeri,snde olduklarını vurgulayan Başkan Savaş; “Hizmet ederken ilgili kurum ve kuruluşlardan da destek alıyoruz. Başarmak için gayret ediyoruz” dedi.

Toplantıda ayrıca, İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarından battı-çıktıya bağlantı ihalesinin yapıldığı ve mart ayında biteceği açıklandı.

Yapılan konuşmaların ardından ilk olara gündem dışı maddeler görüşülerek oylandı. Daha sonra gündemde bulunan maddeler tek tek görüşülerek ilgili komisyonlara sevk edildi.

Toplantı sonunda Hatay Büyük Şehir Belediyesi tüm meclis üyeleri, misafirperverliğinden ötürü Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here