Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’tan İGC Ziyareti!

0
24

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2’nci Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk ve beraberindeki heyetle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret etti.

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetimine başarı dileklerini sunan HBB Başkanı Savaş Cemiyet ziyaretinde konuşan Başkan Atar; “Sayın Başkanım sizleri cemiyetimizde karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz Hoş geldiniz! Ekibinizle birlikte üzerinde titizlikle çalışıyorsunuz.  Yapılan bu çalışmalar Hatay’ımız için tarihi bir fırsat olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Hatay’ın geleceğine çok olumlu yansımalarını taşıyacak olan üç proje diye tanımladığı; EXPO-2021, Hatayspor ve Gastronomi ile bölgede turizmin olumlu etkilerinin yaşanacağını kaydeden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise; “HBB olarak gerçekleştireceğimiz projeler Hatay’ın turizmine ivme kazanacaktır. Bu inançla yola çıktık. Hatay için başaracağız” şeklinde görüşlerini dile getirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here