Bozkurt; “MHP Gereğini Yapmıştır”

0
86

MHP Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Bilgilendirme Toplantısında Basınla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Yönetimi, MHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte, geçtiğimiz hafta sonu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sahil Petek Kafede kahvaltılı düzenlenen toplantıya, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları katılım gösterdi.

Toplantıda ilk olarak konuşan ve toplantının amacını anlatan İlçe Başkanı Bozkurt; “Bu toplantının amacı İskenderun Belediyesinde MHP’nin yapmış olduğu çalışmalar ve sayın belediye başkanının seçim meydanlarında verdiği sözlerin takipçisi olduğumuzun unutulmamasıdır” dedi.

Konuşmasında Belediye Başkanına yüklenen Bozkurt; “Sayın İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve ekibine soruyoruz; hanı ‘Ak’ belediyecilik yapacaktınız nerede? İnsanlara eşit davranacaktınız nerede? Hassa Tüneli, teleferik nerede? Bu masallarla halkı kandırıp oy aldınız maalesef verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz. Sayın Başkan ve ekibi tehditlerle, dik başlılıkla kurumlar arası kavga ile halka hizmet üretemezsiniz” şeklinde konuştu.

Kentimizde işçi gerek kamu kurumlarında ve gerekse de özel sektörde işçi alımlarında sıkıntı yaşandığını ve parti gözetildiğini kaydeden Bozkurt, işçi ve memurların üzerindeki siyasi baskının bir an evvel geri çekilmesi gerektiğini vurguladı.

FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda suçlu ve suçsuzun ince elenmesi gerektiğini de ifade eden Bozkurt, bu terör örgütünün siyasi ayağının da mutlaka temizlenmesi gerektiğini savundu.

Referandumda MHP’nin desteğinin yadsınamayacağını sözlerine ekleyen Bozkurt; “Herkes şunu iyi bilsin ki, referandumda MHP kendi inandığı doğrultuda müdahil olmasaydı bu yasa ne meclisten geçerdi ne de halk oylamasından… Herkes kendi evinin önünü temizlesin, MHP gereğini yapmıştır” diye konuştu.

Bozkurt konuşmasını basın mensuplarına desteklerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür ederek sonlandırdı.

Daha sonra söz alan İskenderun Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Diş Hekimi Emir Selim Yazar, İskenderun Belediye Meclisinin oturumuna ait zabıt özetlerini, İskenderun Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’nun 2016 faaliyet ve denetim rapor özetlerini ve MHP grubunun meclis çalışmalarını basın mensuplarıyla paylaştı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here