Bolat; “Önümüzdeki Maça Konsantre Olduk”

0
41

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren İskenderunspor, hafta sonu oynanan zorlu mücadelede Aksaray Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın değerlendirmesini yapan İskenderunspor Kulüp CEO’su ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink; “Kolay bir maç değildi. Farklı bir takıma karşı mücadele yaşadık. İlk yarıda 4-5 tane çok net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıda ise sadece maçı kazanmak istedik. Son bölüme doğru özellikle hayatta kalmaya çalıştı takımımız. Aksaray iyi bir takım, onlar da şampiyon olmak istiyorlar ama biz kazanmayı hak ettik. Maçı kazanmak için savaştıklarından dolayı takımıma teşekkür ediyorum.

Kolay Maç Yok!

Hakem bence çok basitti. Bazen bizim lehimize kararlar verdi, bazen de rakibin lehine kararlar verdi. Biz yeterince pozisyona girdik. O yüzden takımın oyunu dışında olan hiçbir şeye fazla odaklanmak istemiyorum.

Haftaya yine yapay bir sahada maçımız olacak. Hava şartlarına da bakmamız gerekiyor. Sanırım Ankara bu hafta sonu karlı olacak. Hacettepe sonuncu sırada ama o bölgede bulunan takımlar daha çok savaşıyorlar. Onlar da ligde kalmak istiyorlar. Kolay bir maç gibi gözüküyor ama ligden düşecek olan 4 takım olduğu için onlar da ligde kalmaya çalışıyorlar. Bu yüzden her şey değişebilir” şeklinde konuştu.

İkinci Yatı İçin Çok İyi Başlangıç Oldu

Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise zor bir maçı geride bıraktıklarını ve önümüzdeki hafta oynanacak maça konsantre olduklarını ifade ederek; “Zor bir maçtı. Aksaray her ne kadar dördüncü ve beşinci sıralarda da olsa şampiyonluğa oynayan bir rakibimiz. Şampiyonluk için onlar da bayağı bir bütçe ayırdılar, kaldı ki bizi yenselerdi puan farkını kapatıyorlardı ama şu an puan farkı açıldı.

Zor bir maç olacağını çok iyi biliyorduk. Rakibimiz yeni transferler de yaptı, hocaları da çok iyi, camiası da büyük bir camia. Ancak biz özellikle ilk yarı iyi oynadık, ikinci yarı çok iyi oynamazsak bile 2-1 yendik sonuçta. Netice itibariyle ikinci yarıya güzel bir başlangıç oldu bizim için! Teknik heyetimizi ve oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Ayriyeten stada gelen taraftarlara da çok teşekkür ediyorum.

Kaptan İrfan’ın Ayak Bileği Çatladı

Maçın galibiyeti biraz buruk oldu bizim için, kaptanımız İrfan Başaran’ın ayak bileği çatladı, tahmin ediyoruz 5-6 maç oynayamayacak, 5-6 maç onsuz devam edeceğiz. Hangi oyuncumuz olursa olsun böyle sakatlıklarda üzülüyoruz. İnşallah daha iyi olacağız, daha iyisini yapacağız.

Haftaya Hacettepe’ye gidiyoruz o da zor bir maç, o maça konsantre olmak zorundayız. Biliyorsunuz kış şartlarındayız, tahmin ediyorum gelecek hafta Ankara’da eksi 5-6 derece olacak. Şu an bütün konsantrasyonumuzu o maça odakladık” diye konuştu.

Zirve mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, hafta sonu 5 Temmuz Stadında oynanan, bir hayli sert ve çekişmeli geçen zorlu karşılaşmada 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 mağlup etmiş ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor puanını 38’e çıkartarak ikinci sıradaki yerini korudu. Haftayı yenilgiyle kapatan 68 Aksaray Belediyespor ise 30 puanda kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here