Belen Belediye Başkanı Vurucu; “Biz Halka Hizmet İçin Yola Çıktık”

0
96

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları değerlendirdiği basın toplantısında “Halka Hizmet Hakk’a Hizmet” mantığı ile hareket ettiklerini ve 7/24 canla başla çalıştıklarını söyledi.

Belediye olarak yaptıkları çalışmalarla halkın gönlünü kazandığını ve hayır duasını aldığını, kendisini en çok da bu hayır dualarının mutlu ettiğini belirten Adnan Vurucu, Belen’de Abide Parkı, Seyir Terası, Kuş Gözlem Evi, Düğün Salonu, Yaşam Kompleksi Sosyal Tesisi, Üstgeçitler, Çocuk Parkları, Asfalt Yapım Çalışmaları, B Tipi Piknik ve Mesire Alanı, Hoş Geldin Bebek Projesi, Konferans ve Nikah Salonu başta olmak üzere; düzenledikleri sosyal kültür çalışmaları ile örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi.

Görevde olduğu süre içerisinde ilk bir buçuk yılını belediyeyi kurumsallaştırmak için çalıştıklarını kaydeden Vurucu, bu amaçla da çeşitli paneller konferanslar ve söyleşiler düzenlediklerini personele yönelik eğitim çalışmalarını hayata geçirdiklerini anlattı.

Yapılan bu sosyal ve kültür çalışmalarının yanı sıra belediyecilik hizmetlerini de dört dörtlük yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Adnan Vurucu, ilk göreve geldiklerinde İssume Mahallesi Ekinciler Sitesinde bir parkın bulunduğunu çocukların bu parkta oynadığını ancak diğer mahallelerde çocukların oyun alanlarının bulunmadığını gördüklerini belirtti.

Dolayısıyla her mahalleye bir çocuk oyun alanı çocuk parkı kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Vurucu, piknik alanlarına da yeni bir vizyon kazandırdıklarını ifade etti.

Yapılan çalışmalarla bölgenin çekim merkezi haline geldiğini belirten Adnan Vurucu, yeni gelecek yönetime kurumsal bir belediye bıraktıklarını belirterek; “Dilerim yaptığımız bu çalışmalar belediyecilik hizmet anlayışı içerisinde devam eder ve bu kurumsallık korunur” dedi.

Belen Belediyesi’ne kurumsal anlamda bir arşive kavuştuklarını belirten Adnan Vurucu, çalışmalarımız 1,5 yıldan fazla sürdü ve şimdi 1967-68 yıllardan itibaren Belen Belediyesi’nin bir arşive sahip olduğunu söyleyen Adnan Vurucu görev yaptığı süre içerisinde basın mensupları ile de güzel diyaloglar kurduğunu yapılan eleştirilerin belediye çalışmalarını olumlu yönde yön verdiğini belirterek basın mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here