Belediyenin İhalesine Yedi Teklif

0
61

İskenderun Belediyesi, su ve kanalizasyon tesisleri bakım onarım işleri hizmet alımı ihalesi yapıldı. İhaleye, 7 katılımcı firma teklif zarfı verirken, zarflar katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda düzenlenen ihaleyi, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş ve Başkan Yardımcıları da izledi.

İhale, İskenderun Belediyesi sınırları dahilinde bulunan yerleşim alanları su ve kanalizasyon tesisleri bakım onarım işleri hizmet alımını içeriyor.

İşin konusu, İskenderun Belediyesi sorumluluğunda olan su şebekesi, isale, şube yolu hatları bakım onarım işleri; belediye hizmet binaları ve lojmanları iç tesisatları ile sayaç tamir, bakım ve onarımı işleri; Su depoları, su kuyuları, terfi pompalarının elektrik ve bobinaj işleri; Atıksu ve yağmursularının drenajını sağlayan açık ve kapalı kanalların temizlenmesi, bakım ve onarımlarının yapılması, yağmursuyu cadde ağızlıklarının temizlenmesi, bakım-onarım ve temizlenmeleri sonucunda oluşan artıkların toplatılması işleri hizmetlerinin yerine getirilmesinden oluşuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here