Belediye’den Bayram Temizliği!

0
76

bayram temizliğiŞehit Pamir Caddesi’nin Bir Bölümü Asfaltlandı ve Tören Güzergâhı Temizlendi

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı öncesinde süpürge temizlik araçlarıyla ve temizlik görevlileriyle temizlik çalışması yaptı.

Temizlik Müdürlüğü ekipleri, trafik yoğunluğunun azalmasını bekleyerek, bayram öncesi akşam geç saatlerde Atatürk Bulvarı tören güzergâhı ve çevre yolları temizledi. Belediye Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Reyhani de çalışmayı denetledi.

Cumhuriyet Bayramı öncesinde, İskenderun’un merkezindeki Şehit Pamir caddesinde kapsamlı asfalt çalışması yapıldı. Şehit Pamir Caddesi’nin içme suyu şebekesi, doğalgaz ve elektrik şebeke çalışması tamamlanan bölümünde, Cumhuriyet Bayramı öncesinde asfaltlandı. Şehit Pamir Caddesinin eski asfaltının kalınlığı tırimerle düşürülerek, finişer ile asfaltlama çalışması yapıldı.

Finişer ile asfaltlanma İskenderun Belediyesi Çok Katlı Otopark’tan, Atatürk Bulvarına kadar gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışması geç saatlere kadar devam etti. Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu çalışmaları denetledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here