Belediye Ekipleri Karayılan’da Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

0
85

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karayılan Mahallesinde ihtiyaç olan bölgelere yeni kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Karayılan Mahallesinde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan yeni kaldırım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerde mahalle muhtarlarımız ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımız görüş ve önerilerini de alıyoruz” dedi.

Karayılan’da Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama çalışmalarının da yapıldığını kaydeden Başkan Dingil; “Belediyemize bağlı ilaçlama ekiplerimizde bölgede larva ile mücadele konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak her noktaya hizmet götürme yolunda büyük bir çaba gösteriyoruz. Bizim işimiz halka hizmet. Başka bir işimiz yok. Bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here