Belediye Başkanı Tosyalı Tiyatrocularla Bir Araya Geldi

0
79

İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile bir araya geldi.

Düzenlenen programa Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Başkan yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ve Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Tosyalı, topluluğun kısa süre içinde kurulmuş bir ekip olmasına rağmen çok iyi bir uyum içinde başarılı oyunlar ortaya koyduğunu söyledi.

Tiyatronun toplumsal değerleri koruma, insanlara model olma gibi büyük katkıları olduğunu vurgulayan Tosyalı; “İşin daha çok başındayız. Bu tiyatro ekibinin önemini bilmeli ve kendimizi bu yolda geliştirmeliyiz. Tiyatro topluluğu benim için en az okul kadar önemli. Çünkü tiyatro ekibinin en önemli görevlerinden biri insanları eğlendirirken bir taraftan da eğitmek, toplumsal, kültürel, milli ve manevi değerleri yansıtmaktır.

Tiyatro topluluğumuz ilerleyen zamanlarda farklı oyunlar sergileyecek. Şu ana kadar sahnelenen oyunlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Sizlere başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here