Başsavcı Akın, İGC’ye Veda Ziyaretinde Bulundu

0
144

Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İGC’ye Veda Ziyaretinde Bulundu; “İskenderun’dan Çok Memnun Olarak Ayrılacağım”

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başsavcı Akın, İskenderun’dan çok memnun olarak ayrılacağını belirtti.

İskenderun’da görev yaptığı süre boyunca iyi dostluklar edindiğini kaydeden Başsavcı Akın; “Bizim işimiz hukuk. Burada da, Kayseri’de de hukuk kurallarını uygulamaktayız. İskenderun’da yaptığımız çalışmalarla dosya sayılarını oldukça azalttık. Görevimiz süresince yeni dostlar edindik. Sizlerle de tanışmaktan çok memnun oldum” dedi. Akın, pazartesi günü makamdan ilişiğini keseceğini de ifade etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da, Akın’a İskenderun’daki başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek; “Bu şehirdeki göreviniz süresince çok yararlı işler yaptığınıza şahit olduk. Gittiğiniz Kayseri’de de aynı çalışmalar içinde olacağınıza eminiz. Sizden hiç incinmedik. Yolunuz açık olsun. Başarılarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Cıncık ve yönetimi, Akın’a yeni görev yerinde başarılar diledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here