Başladı ve Bitti!

0
40

bld-meclis toplantısı40Komisyon Raporu Hazırlanamadı, Meclis Toplantısı Başladığı Gibi Bitti

Gündemindeki 1 maddelik konuyu görüşmek için geçtiğimiz hafta sonu toplanan İskenderun Belediye Meclis toplantısı, bir önceki toplantısının zabıt özetinin okunmasının ardından başladığı gibi bitti. Zabıt özetinin okunmasının hemen ardından, gündem maddesindeki konuyla ilgili komisyon raporunun hazırlanamadığını belirten Meclis Başkanı Seyfi Dingil, toplantının bittiğini kaydetti.

İskenderun Belediye Meclisi, geçtiğimiz Cuma günü saat 14.00’te gündem maddesinde bulunan “Konarlı Mıntıkası 325/A cw 325/B adaları ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu”nu görüşmek üzere İskenderun Belediye Meclis Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında, ekseriyetle toplandı.

Meclis toplantısı öncesinde bir önceki meclis toplantı tutanağının okunmasının ardından söz alan Başkan Seyfi Dingil; “Komisyon, raporu hazırlayamadığından toplantıyı kapatıyorum” dedi ve oturumu meclis üyelerinin gündem dışı söz almasına olanak vermeden bitirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here