Başkanlardan Teröre Lanet! “Hainler Asla Emellerine Ulaşamayacak”

0
87

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Trabzon’un Maçka ilçesinde gerçekleşen ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in şehit düştüğü hain terör saldırısı için birer kınama mesajı yayımladılar.

Başkan Savaş mesajında, Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta hemşerimiz Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki sivil Eren Bülbül’ün şahadet haberini üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainlerin asla emellerine ulaşamayacağını dile getiren Savaş; “Bu saldırılar bizi yıldırmayacak, aksine milletimizin, vatana, bayrağa bağlılığını güçlendirecektir. Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş ülkemiz insanları sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda şehit olan askerimize ve sivil vatandaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır diliyorum” dedi.

Dingil: “Terörü Lanetliyoruz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek terörü lanetlediklerini söyledi. Kahraman Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik’in şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, mesajında; “Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen hainler hiç zaman hedefine ulaşamayacaktır. Hain terör olayını nefretle kınıyorum. Ülkemizin huzurunu, kardeşliğini ve bütünlüğünü hiç kimsenin bozmaya gücü yetmez, yetmeyecektir. Millet ve Devlet olarak teröre karşı tek yürek ve tek ses olmaya devam edeceğiz. Milletimizin huzur içinde bir arada yaşama irademize sonuna kadar sahip çıkacağız. Allah milletimizin birlik ve beraberliğine kast edenlere fırsat vermesin. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here