Başkan Tosyalı, Samsun’da Statlarda İncelemeler Bulundu

0
159

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yeni bir stat yapımı noktasında çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret ve inceleme gezisi için gittiği Samsun’da Bafra ve Çarşamba şehir statlarını inceledi.

İskenderun’a yakışır bir stat yapmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İlk olarak Bafra’da, Belediye Başkanımız Hamit Kılınç, İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, Belediye Başkan Yardımcı Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Bafra şehir stadında incelemelerde bulunduk. Stadın genel yapısı ve teknik özellikleri hakkında bilgiler aldık.

Daha sonra Bir dizi ziyaret ve program için geldiğimiz Çarşamba’da, Belediye Başkanımız Halit Doğan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, İlçe Spor Müdürü İlkay Aydın, Fen İşleri Müdürü Yusuf Şen ile birlikte Çarşamba şehir stadında incelemelerde bulunduk. Burada da stadın genel yapısı ve teknik özellikleri hakkında bilgiler aldık” şeklinde konuştu.

Başkan Tosyalı, açıklamasının devamında; “Bir dizi ziyaret, inceleme ve çalışma programı için Belediye Başkan Yardımcılarımız Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte geldiğimiz Samsun ilimizden kentimize dönüyoruz.

Bizlere Samsun’ da göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bafra ve Çarşamba Belediye Başkanlarımıza Başkan Yardımcılarına, İl ve İlçe Spor Müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Kıymetli İskenderunlu hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek adına istişarelerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here