Başkan Seyfi Dingil; “Sporcularımızın Başarıları Bizleri Memnun Ediyor”

0
417

spor-ziyaret1İskenderun Belediye Gençlik ve Spor kulübünden Kardemir Karabükspor’a transfer olan orta saha oyuncusu Emre Özdemir, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporcularımızın başarısının kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlamında gençlere yönelik birçok çalışma yaptıklarını da belirterek; “Bu kardeşimizde spor kulübümüzde yetişti. Şimdi Karabükspor’a transfer oldu. Bizleri amacı gençlerin önünü açmak! Emre genç yaşına rağmen oynadığı futbol ile göz doldurdu. Kampa alınan ve denenen oyuncumuz beğenilerek transferi gerçekleştirdi” dedi.

Çiçeği burnunda Karabükspor’lu Emre Özdemir ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “Bu imkânları bize sağlayan Başkanımıza, Kulüp Başkanımız Levent Duman’a ve koordinatör Levent Erköse’ye teşekkür ediyorum. İskenderun adını en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

İskenderun Belediye Gençlik ve Spor kulübünden Kardemir Karabükspor’a transfer olan Emre Özdemir daha sonra Başkan Seyfi Dingil’e forma hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here