Başkan Seyfi Dingil ve Meclis Üyeleri, Kaymakam Soytürk’ü Ziyaret Etti

0
131

Soytürk; “Ortak Amaç, Halka Hizmet”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri ile birlikte, İskenderun’un çiçeği burnunda Kaymakamı Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“İskenderun’a hoş geldiniz” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente hizmet amacıyla her türlü çalışmada birlikte çalışmaya hazır olduklarını vurgulayarak; “İnşallah sizlerle birlikte çok güzel projelerin ve hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Sizinle birlikte İskenderun’umuzu bir adım daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Halka hizmet noktasında sürekli iletişim halinde olacağız. İskenderun’umuza tekrar hoş geldiniz diyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk de, İskenderun’da görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek; “İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetler için birlikte çalışacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz. Her yönü ile güzel bir şehirde sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutluyum. Hepimizin amacı halkımıza en iyi hizmeti vermektir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken Kaymakam Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve meclis üyeleri ile İskenderun’la ilgili istişarelerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here