ARİAD’dan Önemli Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

0
121

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) önemli bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Medeniyetler Korosunu Arsuzlularla buluşturacak olan ARİAD, konserden elde edilecek gelirle de üniversite öğrencileri burs imkânı sağlayacak.

Dünya çapında üne sahip Medeniyetler Korosu, ARİAD organizasyonuyla 4 Ağustos 2017 Cuma günü Arsuz Gümüş Otel’de muhteşem bir konser verecek. Konser, duyurusu yapılmaya başlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü.

Önemli bir amaca hizmet amacıyla gerçekleştirilecek konsere bir çok şirket de sponsor olarak, üniversite öğrencilerine sağlanacak bursa katkı verecek.

Eğitime destek amaçlı ARİAD tarafından düzenlenen Medeniyetler Korosu konserinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Konser ile ilgili bilgiler veren ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Medeniyetler Korosunu seçme nedenlerini anlatarak; “Hatay bir medeniyetler beşiğidir. Güzel ilçemiz Arsuz’da farklı kültürlerin bir arada yaşadığı kardeşliğin simgesidir. Medeniyetler korosu da bu birlikteliği yansıtan en anlamlı sanatsal oluşumdur. Bu nedenle Medeniyetler Korosu’nun vereceği konser büyük ilgi görecektir diye düşünüyoruz. Ayrıca konserden elde edilecek gelirin üniversite öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayacak olması da konsere daha farklı bir önem ve anlam katmaktadır. Geleceğe ışık tutacak aydın bir nesil yetiştirmek için eğitime destek veriyoruz. Başarılı ve ihtiyaç sahibi olan evlatlarımızı belirleyip nakdi burs olarak sağlayacağız. Her şey Arsuz’un kalkınması için. ARİAD ailesi olarak üstümüze düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here