Başkan Savaş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

0
51

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı. Başkan Savaş yayımladığı mesajda; “İnsanların daha sağlıklı ve huzurlu yaşam sürmelerini amaçlayan tıp bilimi, her geçen gün gelişme göstermektedir. Halkımızın daha sağlıklı bir hayat sürmesini sağlamak toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunmaktadır.

Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek her şartta büyük bir emek ve özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarımız insanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için her türlü gayreti göstermektedir.

Belediye başkanlığı görevimden önce uzun süre sağlık sektöründe aktif görev alan bir doktor olarak insanlarımızın daha sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here