Başkan Savaş; “Kimin Ayak İzleri Temizse Ona Oy Verin”

0
76

lütfü savaş23CHP Hatay Büyükşehir Başkan adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun ve Arsuz programı kapsamında bu ilçelere bağlı köyleri ziyaret etti

CHP Hatay Büyükşehir Başkan adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, köy ziyaretlerine İskenderun ve Arsuz’da devam etti. Burada halkla sohbet eden CHP’li Savaş; “Köy muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla Hatay’ın huzuru için çalıştık. Şimdi Hatay’ın tümüne hizmet için yola çıkıyoruz. Benim tavsiyem kimin ayak izleri temizse ona oy verin” dedi.

Başkan Savaş, İskenderun ve Arsuz programı kapsamında, ilçelere bağlı, Aşağı Kerpice, Avcılar, Haymaseki, Işıklı, Konacık, Kurtbağı, Tatarlı ve Tülek köylerini ziyaret etti.

Savaş gittiği her köyde büyük bir coşku, sevinç ve heyecanla karşılandı. Köy meydanlarında vatandaşlara hitap eden Başkan Savaş, Hatay’ın Büyükşehirle yeni bir konsepte büründüğünün altını çizdi.  Hatay’da toplam 16 ilçe olduğuna dikkatleri çeken Savaş; “Biz Antakya’nın her köşesine nasıl eşit hizmet götürdüysek, büyükşehri aldığımız takdirde Hatay Büyükşehir’de de çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

‘Hatay İçin Önemli İki Madde Var’

Hatay’ın geleceğini halkın belirleyeceğini vurgulayan Başkan Savaş; “Hatay için önemli olan şuanda huzur, ondan sonra hizmet. Biz huzur için 2500 toplantı yaptık. Huzurun sağlanması için birlik ve beraberliğin pekişmesi için çalışmalar yürüttük. Her ay Köy muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla Hatay’ın huzuru için çalıştık. Şimdi Hatay’ın tümüne hizmet için yola çıkıyoruz. Benim tavsiyem kimin ayak izleri temizse ona oy verin” dedi.

 Köy ziyaretinde Başkan Lütfü Savaş’a Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Arsuz İlçe Teşkilat Başkanı Faik Çekin, köy muhtarları ve partililer eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here