Başkan Hakan Bolat’tan Veryansın

0
20

TFF 2. Lig kırmızı Grupta mücadele eden İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, basın mensupları ile bir araya geldi. Büyük projeleri Futbol Akademisi ve Stat konusunda bilgiler aktaran Bolat, İskenderun basınından kamuoyu desteği istedi.

Tesisleri oldukça modern bir hale getirdiklerini ancak bunun yetmediğini kaydeden Başkan Bolat altyapıya önem vermek için yeni sahalara ve tesislere gerek duyduklarına işaret ederek; “Ancak bunun için hangi araziye başvurduysak olumsuz cevap aldık” diyerek sitemkâr konuştu.

Jan Olde Riekerink’i getirerek İskenderunspor’u tüm dünyaya duyurduklarına da değinen Bolat, düşündükleri diğer projeler için hem belediyelerin hem de kamuoyunun desteğine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

Kulüpler için tesislerin çok önemli olduğuna da değinen Bolat; “Tesislerimiz oldukça modern ama yetmiyor. Tesisimizin hemen yanındaki boş ve atıl araziyi istedik ancak red cevabı aldık. Bunun için spor kamuoyundan ve değerli basınımızdan destek istiyoruz. Bu kentin ve kulübün geleceği açısından çok önemli! Burada genç sporcularımız yetişecek ve kulübün geleceği bu futbol akademisi ile garanti altına alınacak” şeklinde konuştu.

İkinci Yarıda Maçlarımız Kırıkhan’da!

Açıklamalarında Sarıseki’de yapımı süren stat hakkında da görüşlerini açıklayan Bolat; “Sarıseki’deki Stadın ikinci devreye yetişeceğini inanmıyorum. Şu anda Kırıkhan Stadını hazırlatıyoruz. İkinci devedeki maçlarımızı Sarıseki Stadı bitirilinceye kadar Kırıkhan Stadı’nda oynayacağız. Antakya’da oynadığımız maçları bize 150.000 liraya mal oluyor. Bunun 50 bin lirasını Hatayspor alıyor. Oradaka maçlara seyircimiz de gelmiyor, gelemiyor. Tribün desteği olmuyor. İskenderunspor bir yerlere gelecekse sadece Hakan Bolat’la olmaz. Bütün kent İskenderunspor’un yanında olmalı. Biz bugün varız, yarın yokuz” değerlendirmesinde bulundu.

Altyapı Okulu İçin Destek Şart

Takımın ligdeki durumunun iyi olduğunu ancak ileriyi de düşünmek gerektiğini de kaydeden Başkan Bolat; “Şu an liderle aynı puanda averajla 2 sıradayız. Çaba sarf ediyoruz, maalesef stadımız olmamasına rağmen yine de performansımızı iyi gidiyor Antakya’da oynamak bize deplasman gibi geliyor. Yaşadığımız bu sorunları atlatırsak her şey daha da iyi olacak.

İskenderun bir futbol şehridir. İskenderun halkı futbolu seven bir halktır. Geçen sene her maça 6-7 bin seyirci geldi. İşte bu noktada İskenderunspor’umuzun kalıcı olabilmesi adına bütün belediyelerden, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi ve İskenderun Belediyesinden yardım ve destek bekliyoruz. Özellikle altyapı okulu için yardım bekliyoruz.

Tesisimizin yan taraf boş ve atıl durumda! Burayı İskenderun Belediyesinden istedik. Nedense bize verilmiyor. Alt yapıdan futbolcu çıkaramazsak olmaz. Bu kulüp batar, çünkü taşıma su ile yürümez. Sadece A takımın şampiyonluğuyla uğraşırsak sadece bir aylık sevinç yaşayacağız ama bu sevinç daha sonra biter” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here