Başkan Fatih Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

0
195

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve İskenderun Vergi dairesi müdürleri, Belen İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ile Belen Tosyalı Camii imamı Hüseyin Sürmeli ile İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

İlk Ziyaret Vergi Dairesinden

Hatay Vergi dairesi Başkanı Nazmi Erol’un ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Vergi ülke ekonomilerinin temel taşı, kalkınmanın temelidir. Toplanan vergiler halka hizmet olarak yansımaktadır. Vergi vatandaşlık görevinin yanı sıra kutsal bir görevdir. Sizler de bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmektesiniz” dedi.

Müftülüklerimiz İle İletişim Halindeyiz

Belen İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ile Belen Tosyalı Camii imamı Hüseyin Sürmeli’nin ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugününe kadar kent genelinde bulunan camilerimizin temizliğini rutin olarak yapmaya devam ediyoruz. İmkânlar ölçüsünde bakım, onarım, çalışmalarına destek veriyoruz. Belediyemiz ile müftülük arasında işbirliği gereken çalışmalarda her zaman gereken desteği vereceğiz. Ben ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Esnaflarımızın Her Zaman Yanındayız

İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Belediye olarak esnaflarımızın her zaman yanındayız. Odalarımızla katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürekli iletişim halindeyiz. Esnaflarımızın sorunlarını sıkıntılarını çözmek noktasında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Sohbet ortamında devam eden ziyaretlerde çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here