Başkan Dingil, Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı

0
142

bld-iftar yemeği11İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Seyfi Dingil, iftar yemeği öncesinde tek-tek şehit ve gazi ailelerinin bulunduğu masaları dolaşarak, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesini diledi.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Vatan için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin yakınları ve bu uğurda mücadele eden kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir arada iftar yapmaktan ve aynı ortamı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

bld-iftar yemeği12

Başkan Seyfi Dingil, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek; “Yine aynı mücadelede görev yapan kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ömür ve mutluluklar diliyorum. Şehit ve Gazi aileleri ile ilgili TOKİ ile çalışmalarımız var. Bu çalışma bittiği zaman sizlerle bir araya gelip bunları paylaşacağız. Her zaman her dakika sizlerin emrindeyiz. Bu vesile şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve Muharip Gaziler Derneği şube başkanı Neşet Turhan yaptıkları konuşmada kendilerine her zaman destek olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı sohbet edildi.

bld-iftar yemeği13

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here