Başkan Dingil, Merkez Bankası Yeni Müdürü Yıldırım’ı Ağırladı

0
305

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Merkez Bankası Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Yıldırım’ı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konuğuna İskenderun hakkında bilgiler aktardı.

İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Dingil; “İskenderun her anlamda gelişen ve büyüyen bir şehir. İskenderun’da her zaman kamu, kurum ve kuruluşlar ile birlikte kentimizin gelişmesi adına çalışıyoruz. Bölgenin kalkınması ve gelişmesi noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. İskenderun deniziyle, limanıyla ve sanayisi ile önemli bir ekonomik potansiyele sahip. Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanabilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Merkez Bankası Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Yıldırım’a, kente hizmet noktasında her zaman işbirliğine açık olduklarını söyleyen Başkan Dingil; “Sizlerin görüşlerinizi, önerilerinizi her zaman önemsiyoruz. İskenderun’un geleceği adına her zaman birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Ayrıca ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunma noktasında yatırımcılarımızın ve girişimcilerimizin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz” derken ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydetti.

İskenderun’da görev yapacak olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Mehmet Yıldırım da işbirliği içerisinde hareket etme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here