Başkan Culha, Basın Mensuplarıyla İGC’de Yemekte Buluştu

0
103

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla yemek yedi. Başkan Culha, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi tarafından kapıda karşılandı.

Geçtiğimiz ay sonunda gerçekleştirilen olağan kongreyle yeni yönetimini belirleyen İGC’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Nazım Culha, cemiyet lokali bahçesinde basın mensuplarıyla öğle yemeği de yedi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette uzun sohbetler edildi. Büyükşehir Yasasıyla ilçe statüsü kazanan Arsuz’un kurucu ilçe başkanı olan Nazım Culha, 4,5 yıllık görev süresi boyunca zor şartlarda oldukça büyük ve kent için hayati önem taşıyan projeleri kente kazandırdıklarını söyledi. Başkan Culha, Büyükşehir yasasının ardından ilçe belediyelerinin şartlarının daha da zorlaştığını kaydederken, tüm zorluklara rağmen, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

Önümüzdeki yerel seçimler için 14 aday adayının olduğunu da hatırlatan Başkan Culha tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Veysel Cıncık da çalışmalarında Başkan Culha’ya başarılar diledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here