Başkan Civelek İskenderun PTT Merkezi’ni Ziyaret Etti

0
254

civelek-ptt1Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, PTT İskenderun Merkezini ziyaret etti. Partililerin de eşlik ettiği ziyarette, konukları İskenderun PTT Merkez Müdürü Zeki Çağlar karşıladı.

İskenderun PTT Merkez Müdürü Zeki Çağlar, Şef Mustafa Yalçınkaya, Başdağıtıcı Yılmaz Karayün ve bir kısım çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Civelek, personele başarı dileğinde de bulundu. Başkan Civelek; “Sizler yolu gözlenen, haber getiren insanlarsınız” diye konuştu.

civelek-ptt2

Küresel iklim değişikliklerinin başladığını, kuraklığın kapıda olduğunu, yağmayan yağmurların birden yağarak sele neden olacağını belirten Belediye Başkanı Civelek; “İskenderun için günü birlik değil kalıcı, uzun yıllara dönük çalışmalar yaptık. Kurumunuzun yanındaki yaptığımız köprüyü görüyorsunuz. Eski köprü çok büyük risk taşıyordu. Çökmesin diye altından direklerle desteklenmişti. Daha büyük, sağlam, betonarme köprü yaptık. Daha ileriyi görüp, daha geniş düşünüp temel ve kalıcı yatırımlarla, süsleme yapmadan gitmemiz lazım” diye konuştu.

Her şeyin değiştiğini ve geliştiğini, her şeyde en önemli şeyin altyapı olduğunu belirten Başkan Civelek; “Eski PTT ile yeni PTT’nin çalışmaları arasında fark var” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun PTT Merkez Müdürü Zeki Çağlar, altyapı çalışmasının öneminin her geçen gün daha çok anlaşılacağını vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here