Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız; “İlimizi Birlikte Yöneteceğiz”

0
170

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız; “İlimizi Birlikte Yöneteceğiz”

Saadet Partisi Hatay Belediye Başkan adayları İskenderun ve Belen’de seçim çalışmalarını sürdürdü. Saadet Partisi Adayları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, İskenderun Esnaf Odaları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Kuyumcular Odası, Belen Kaymakamı ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız, GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil Çelik, Belen Belediye Başkanı Zekeriya Ege, Yayladağı Adayı Serkan Uğraş ve Samandağ Adayı H. İsmail Önal’ın katıldığı ziyaretlerde  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız; İlgiden memnun olduklarını belirterek, bu seçimlere Saadet partisi olarak 1389 seçim bölgesinin her yerinde aday gösteren tek parti olduklarını söyledi.

Yıldız; “Bizi ittifaklar içerisinde göstermeye çalışıyorlar ve ülkeyi ayrıştırıyorlar. Biz, Saadet Partisi olarak toplumda kutuplaştırmayı engellemek için öncelikle bu kararı aldık. Herkesle bir araya gelmeliyiz. Partimize büyük teveccüh var. Bize katılan diğer partilerden çok kişi var. Hem adaylarımız hem meclis üyelerimizle Türkiye’nin birliğini beraberliğini sağlayacak partiyiz. Projelerimizle de iddialıyız. İsraf etmeyeceğiz yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz, işi ehline vereceğiz. İlimizi birlikte yöneteceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here