“Basın Üçüncü Değil, Birinci Güçtür!”

0
57

İGC Yeni Yönetimi Kaymakam Ve Belediye Başkanına Ziyaretlerde Bulundu

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), dün Kaymakam Ali İhsan Su ve Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret ederek, yeni yönetimini tanıttı. Yapılan ziyarette konusu dile gelen Hatay’ın büyükşehir olması hakkında değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Ali İhsan Su; “İskenderun hızla büyüyor. Engellemek isteseniz bile gelişimini engelleyemezsiniz” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Başkan Şehmuz Aslan başkanlığında ilk ziyaretlerini Kaymakam Su’ya gerçekleştirdiler. Cemiyetin yönetimine aldıkları yeni iki arkadaşla çalışmalara devam edeceklerini söyleyen İGC Başkanı Aslan; “Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışından sapmadan, seçilmiş ve atanmışlarla iyi diyaloglar içerisinde İskenderun’a hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Su’da; “Tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. Basın her zaman için çok önemli kamu görevi yapmaktadır. Halkın taleplerini idarecilere, idarecilerin de hizmetlerini halka anlatmaktadır. Toplumla ne kadar teşriki mesai yaparsanız daha az hata yaparsınız. Bu düşüncelerle kurumlar arasında diyalog çok önemlidir” diye konuştu.

5-10 Yıl Sonra İskenderun’u Siz Bile Tanıyamazsınız!

İskenderun’un çok güzel bir yer olduğunun altını ısrarla çizen Kaymakam Su; “İskenderun’un kıymetini bilin! Burası insanları ile birlikte güzelliğin ötesinde bir yerdir. Gönlünüzden İskenderun’un il olması geçiyor ama şunu unutmayın ki İskenderun hızla büyüyor. Engellemek isteseniz bile gelişimini engelleyemezsiniz. Bundan 5-10 yıl sonra İskenderun’u siz bile tanıyamayacaksınız” şeklinde konuştu.

İGC Yönetiminin İkinci Adresi Belediye Oldu

Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i de ziyaret eden Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri, burada da İskenderun’un sorunları ile ilgili yapılan çalışmalar ve sorunlara yönelik bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Şehmuz Aslan, burada yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Civelek’in İskenderun’a verdiği hizmetlerin daha da iyisini vermesini temenni ediyoruz” temennisinde bulundu.

Cemiyet üyelerini kutlayan Belediye Başkanı Civelek ise; “Basının önemini herkes çok iyi biliyor. Basın üçüncü değil, birinci güçtür! Halkın gözü kulağıdır” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasının devamında, İskenderun’un en temel ihtiyaçlarına yönelik hizmetler yaptıklarının da altını çizen Belediye Başkanı Civelek; “Çalışmalarda önceliğimiz dış görüntü değildir. Kısaca önceliğimiz altyapı oldu ve bu yönde çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Halkımızdan en büyük isteğimiz altyapı ile ilgili yapılan çalışmalarda bizlere biraz sabır göstermeleridir. Altyapı çalışmaları biraz meşakkatlidir ama hepsi tamamlanınca çekilecek o zahmete değeceğini onlarda görecektir. Bu çalışmalar onların rahat ve huzurlu yaşamları için yapılması elzem çalışmalardır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here