“Başarılı Olmak İçin Örgütlenmek ve Çalışmak Gerekir”

0
80

kamil turan9CHP Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan Arsuz CHP İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti…

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşları Arsuz İlçe Teşkilatını ziyaret ederek CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin aday adaylarının kendilerini ziyaret etmelerinden memnun olduklarını söyledi ve Mustafa Kamil Turan’a bu süreçte başarılar diledi. Turan, Arsuz’da alınan seçim başarısının Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanılmasında da çok önemli yeri olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyetin ilanının 100. yılını, 2023 yılını, her fırsatta bir hedef olarak gösterdiğini hatırlatan Turan, iktidarın Cumhuriyetle nasıl bir hesaplaşma içinde olduklarının herkes tarafından bilindiğini sözlerine ekledi. Turan; “Bizim hedefimizse 2019 yılıdır. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun ilk adımları Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla atılmıştır” dedi.

kamil turan10

2019 yılında Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı seçimlerinin bir arada yapılacağına dikkat çeken aday adayı Mustafa Kamil Turan 2019 yılında tüm seçimlerde başarılı olmak için mahalle mahalle sokak sokak yeniden örgütlenmek ve daha çok çalışmak gerektiğini söyledi. Başarı için öncelikle partililerin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan Turan, her partilinin dilediği aday adayı ile çalışmasının doğal olduğunu asıl yanlış olanın parti içerisinde insanları ötekileştirmek olduğunu vurguladı.

 Her ne kadar İskenderun Savaş Mahallesi doğumlu olsa da Arsuz ilçesini Nergizliğiyle, Pirinçliğiyle, Gözcüleriyle çok iyi tanıdığını ifade eden Turan, bölge halkının acısını da sevincini de bir Arsuzlu kadar yüreğinde hissettiğini söyledi.

Partililerin sorularını yanıtlayan aday adayı Mustafa Kamil Turan kendisinin İskenderun Belediye Meclis üyesi olduğu dönemde kendisine ulaşan sadece partililerin değil herkesin sorunlarını dinlediğini bir kısmını çözüme kavuşturduklarını çözülemeyenlerin ise nedenlerini vatandaşlara tek tek anlattığını söyledi.

Belediye Meclis üyesi olduğu dönemde de herkesin kendisine ulaşabildiğini Milletvekili olması halinde de bir şey değişmeyeceğini, mevkilerin süreli görevler olduğunu ve bittiğinde de tekrar şimdiki yaşantısına döneceğini sözlerine ekleyen Turan; “Asıl önemli olan Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara gelmesidir. Muhalefet partisi milletvekili olmaktansa CHP iktidarında partimin sıradan bir üyesi olmayı tercih ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here