Barak; “Seçimde CHP’ye Destek Vereceğiz”

0
400

nevzat barak22004 yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkan Adayı olan ve daha sonra da Abdüllatif Şener liderliğinde kurulan Türkiye Partisi’nin ilçe başkanlığını yapmış olan Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak, önümüzdeki seçimlerde hangi parti ve adaya destek vereceği yönünde çıkan spekülasyonlara yanıt verdi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyeceğini duyuran Barak; “Bu günlerde şahsımla ilgili olarak, Belediye Başkanlığı seçimlerinde hangi aday veya adaylara yakın duracağımız ve destekleyeceğimiz konusunda değişik yorum ve tahminler yapıldığı bilinmektedir. Şahsım ve ekip arkadaşlarımla, dilimizin döndüğü ve gücümüzün yettiği ölçüde İl ve İlçe bazında CHP’ye destek vereceğimizin bilinmesini istiyorum. Bunun karşılığında, aktif olarak siyasi kadroda, yani listede yer alıp almayacağımda farklı-farklı yorumlanmaktadır. 

Bilinmelidir ki, hiç bir pazarlığım ve özel talebim yoktur ve olmayacaktır. CHP Teşkilat ve aktif unsurları, görev verirlerse alırız, vermezlerse de daha fazla çalışırız. Çünkü ülkem, bayrağım, değerlerim ve vatanım sıkıntı ve tehlikedeyken bu tür şeylerin konuşulmasına tahammülüm yoktur. Sonuçta gönül veren ve yarınlarını, çocuk ve torunlarının geleceğini düşünen herkesi bu mücadeleye bekliyor ve umuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here