BAL Takımlarının Hazırlık Maçı!

0
46

5 Temmuz İskenderunspor, Antakya Belediyespor’u 4-2 Mağlup Etti…

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Hatay’ın temsilcilerinden Antakya Belediyespor ile 5 Temmuz İskenderunspor, Antakya Atatürk Stadında hazırlık karşılaşması yaptı. Zevkli ve çekişmeli geçen karılaşmada İskenderun temsilcisi Turuncu-Mavili ekip 5 Temmuz İskenderunspor, Antakya Belediyespor’u 4-2 mağlup etti.

Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın da takip ettiği hazırlık maçında, Turuncu Mavili ekibin gollerini Rıdvan Dönmez, Renaz Akdemir, Emre Nur ve Alperen Köşker kaydetti.

Çalışmalara Yeniden Başladılar

5 Temmuz İskenderunspor, bir günlük iznin ardından yenileme antrenmanı yaptı. Antakya Belediyespor ile oynanan hazırlık maçının ardından çalışmalarına devam eden Turuncu-Mavili ekip, yenileme antrenmanı Karayılan Spor Tesislerinde gerçekleştirdi.

Antrenman 2 saat sürerken, hazırlık maçında forma giyen oyuncular yenileme koşusunun ardından çalışmalarını ayak tenisi oynayarak tamamladı. Diğer oyuncular ise topla ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı dar alanda yüksek tempoda 7’ye 7 oynanan maçla tamamladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here