Bahar Öğretmenin Hayali Gerçekleştirildi

0
171

Üçgüllük İlkokulunda Rahmetli Öğretmen Bahar Ekenel Bayraktar anısına okul idaresi, öğretmenler, veliler, Mimarlar Odası ve çeşitli kesimlerin katkısı ile yaptırılan Kütüphane ve Akıl Oyunları Sınıfı törenle açıldı.

Açılışa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Okul Müdürü Mehmet Atar, okul yönetimi, öğretmeler, Bahar Ekenel Bayraktar’ın ailesi, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 3 ay önce hayatını kaybeden Rehber Öğretmen Bahar Ekenel Bayraktar’ın okulda yapılmasını çok istediği ancak henüz hayata geçirilemeden vefat ettiği Kütüphane ve Akıl Oyunları Sınıfı; okul idaresi, öğretmenler, mimarlar odası, hayırsever vatandaşlar ve veliler tarafından yaptırılarak hizmete açıldı.

Açılışa katılan Bahar Öğretmenin ailesi duygulu anlar yaşadı. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı açılışta, Bahar Öğretmeni ve ailesini yakından tanıdığını, eğitim sevdalısı ve her kesimce çok sevilen bir arkadaşlarını kaybetmiş olduklarından dolayı çok üzüntü duyduğunu kaydetti.

Arkadaşlarının onun için bu çalışmayı yapmış olmalarının çok anlamlı olduğunu ifade eden Kaymakam Sarı, ne kadar sevildiğinin de bir göstergesi olduğunu belirterek ailesine hem tekrar başsağlığı dileğini hem de evlatlarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini ifade etti.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet okul idaresinden okulun durumuyla ilgili bilgi aldılar ve sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here