Ata’mızı Şükran ve Tazimle Anıyoruz!

0
9

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ulu Önderimizin Ebediyete İntikali’nin 84’üncü Yıldönümü münasebetiyle özel bir mesaj yayınladı.

10 Kasım’ı matem günü olmaktan ziyade, Ulu Önder’in fikirleri, eserleri ve fedakârlıklarını anlama ve pekiştirme günü olarak idrak ettiklerini kaydeden Demiryürek; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığımız bu günlerde bize düşen en mühim görev; O’nun “Benim Naçiz Vücudum, Bir Gün Elbet Toprak Olacaktır, Ancak Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır” vecizesinde vurguladığı gibi, azim ve gayretle çalışarak, Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak, güzide ülkemizi ve necip milletimizi milli ve manevi değerleriyle, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara taşımak olacaktır. Bu manada da; Türkiye Cumhuriyeti, milli irade, demokrasi ve kalkınma mücadelesinde, son yıllarda önemli mesafeler kat ederek, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun bir şekilde özgür, müreffeh ve dünyanın güçlü ve lider bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada barışın öncüsü, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline geldiği aşikardır.

Milli Mücadelemizin eşsiz kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık aşkı, ilke ve inkılâpları ile mücadele azmi; şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da bizlere ilham kaynağı olacağı ve varlığımıza yönelik iç ve dış tehditlerin üstesinden gelmek için yürüttüğümüz ulvi mücadelenin başarıya ulaşmasına vesile olacağı şüphesizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde bir kez daha şükran, rahmet ve minnetle anıyor, mukaddes hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here