Atakaş Hatayspor, Beşiktaş’ı Eli Boş Gönderdi

0
10

Düşme hattından kurtulmaya çalışan Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında zirve yarışında bende varım demek isteyen Beşiktaş’ı konuk etti. Yeni Hatay Stadyumunda oynanan karşılaşma, son dakikada gelen golle Atakaş Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi: 2-1.

Atakaş Hatayspor’un gollerini Ze Luis ve Kaan Kanak kaydederken, Beşiktaş’ın golü Wout Weghorst’tan geldi. Bu galibiyetle Atakaş Hatayspor puanını 10’a yükseltirken, Beşiktaş 19 puanda kaldı.

Bu Sezon Atılan En Erken Gol

Beşiktaş, maçın hemen başında Weghorst’un golüyle sevindi. Skorboard henüz 31. saniyeyi gösterirken sağ kanatta topla buluşan Jackson Muleka savunmanın arkasına koşu yapan Weghorst’a ara pası attı. Ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Weghorst sert ve düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Bu gol ayrıca, Süper Lig’de bu sezon atılan en erken gol olarak kayıtlara geçti.

Bordo-Beyazlılar, ikinci yarının hemen başında beraberlik golünü buldu. 50. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi’nin ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Ze Luis’in kafa vuruşu sol köşeden ağlarla buluştu.

Atakaş Hatayspor, 90. dakika oynanırken öne geçti. Kamil Ahmet Çörekçi’nin pasında sağ kanatta topla buluşan Ruben Ribeiro şut açısı ararken topu Kaan Kanak’a bıraktı. Ceza sahası çizgisinde Kaan Kanak topu bekletmeden sol ayağı ile gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here