Arsuz’da ‘Larva’ ile Mücadele Devam Ediyor

0
52

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, Hatay Büyükşehir Belediyesine destek olmak amacıyla, ilçe genelinde sinek ve haşerelerin üreme alanlarında “Larva” mücadelesine devam ediyor.

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, larva ile mücadele kapsamında ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Arsuz Çevre Koruma Kontrol Müdürü Şerif Akçalı; “İlçe genelinde halkımızın en fazla şikâyet ettiği konulardan biri sivrisinekler. Hatay Büyükşehir Belediyemizin ukdesinde olan ilaçlama ve larva ile mücadeleye destek olmak adına mücadeleye dâhil olduk. Larva ile mücadele anlamında ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Bu sadece sivrisinek ya da haşere ile ilgili değil, bu halkımızın sağlığı açısından da çok önemli durum. Bu kapsamda özellikle sivrisineklerin üreme alanı olan su birikintileri, sazlık, sulak alanlar gibi yerlerde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Aynı zamanda gübrelik alanlar ve organik atıkların yoğun olduğu bölgelerde de yine çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz ve Ekiplerimiz, mahalle-mahalle, sokak-sokak haşere ve sinekle mücadelenin en önemli safhası olan larva ile mücadele çalışmalarını yürütüyor” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here