Arsuz Uluçınar Gençlikspor Play-Off’ta!

0
177

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Arsuz Uluçınar Gençlik, ligin bitmesine 2 hafta kala play-off’a çıkmayı garantiledi. Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü, Uluçınar Gençlik sahasında yapılan karşılaşmada takipçisi Arsuz İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup etti. Uluçınar Gençlik’in gollerini Ozan İpek ile Faruk Kulak attı. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Uluçınar Gençlik ligin bitmesine 2 hafta kala 22 puan ile play-off’a çıktı. Grupta 14’er puanları bulunan Arsuz İdman Yurdu ile Arsuz İlk Adımspor’un play-off’a çıkıp çıkmayacakları gelecek haftalarda yapacakları maçların ardından belli olacak.

Asaşspor, Azganlıkspor’a Patladı: 6-1

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden İskenderun Asaşspor ise sonunda Azganlıkspor’a patladı. Mavi-Beyazlı ekip, 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Azganlık temsilcisini her iki yarıda atılan gollerle 6-1 mağlup etti. Hatay bölgesi Hakemlerinden Berat Buğra Çelik, Faik Karaolan ile Nurullah Eker’in yönettiği karşılaşmada İskenderun Asaşspor’un gollerini 3. dakikada İsa Doğan, 18. dakikada Şahin Peri, 43 ve 82. dakikalarda Orhan Köybaşı, 66 ve 68. dakikalarda Gökhan Derin atarken, Azganlıkspor’un tek golünü 89. dakikada Turgay Demir kaydetti. İskenderun Asaşspor aldığı bu galibiyetin ardından puanını 10’a çıkarttı.

İskenderun Kayraspor: 3-Arsuz Umut Gençlik: 1

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda ise İskenderun Kayraspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Arsuz Umut Gençliksor’u 3-1 mağlup ederek büyük avantaj yakaladı. Hatay Bölgesi hakemlerinden Erhan Kaya, Mehmet Bayraktaroğlu ile Murat Yurttaş’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi İskenderun Kayraspor’un gollerini Onur Onaylı (2) ile Emre Nur, Arsuz Umut Gençlik’in tek golünü ise Alican Sert attı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Kayraspor, 17 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, aynı puana sahip İcadiye Gençlikspor gol averajı ile ikinci sırada, 13 puanı bulunan Arsuz Umut Gençlik de üçüncü sırada yer alıyor. Ligin bitmesine 2 hafta var.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here