Arsuz Üçgüllük’e Takeoff Alanı!

0
300

Üçgüllük Dağlarında Dev Türk Bayrağı Dalgalandı

Fly Türk Havacılık Kulübünün girişimleri ile Arsuz Üçgüllük bölgesinde yapılan Yamaç Paraşütü  takeoff alanı ArsuzFest ile hizmete giriyor. Türk Bayrağı da dikilen takeoff kalkış alanı, Yamaç Paraşütü yapmak için Arsuz bölgesine gelen yamaç paraşütçülerine büyük kolaylık sağlayacak.

Fly Türk Havacılık Kulübü Yöneticilerinden Yılmaz Verim, takeoff alanına giden yolun yapıldığını, takeoff bölgesinin düzenlendiğini ve daha detaylı bir çalışma yapıldığını söyledi. Yamaç paraşütü yapmak için Arsuz’a pek çok ilden yamaç paraşütü sporcularının geleceğini de söyleyen Verim, yapılan bu çalışmayla Arsuz’a daha fazla sporcunun gelebileceğini ve şehrin tanıtımına büyük katkı yapılacağını da ifade etti.

Verim ayrıca, Arsuz Festivalinde yeni yapılan Üçgüllük Takeoff Kalkış Alanın sayesinde birçok insanın yamaç paraşütü ile atlayışlar gerçekleştirebileceğini ve birçok ilden katılımcının festival gününü sabırsızlıkla beklemekte olduğunu, Arsuz’un gün geçtikçe yamaç paraşütü şehrine dönüşebileceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here