Arsuz Spor Şenliği’ne Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı da Dahil Edildi

0
241

Arsuz Belediyesi 3. Spor Şenliği’ne TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı da Dahil Edildi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenledikleri TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı’nın hem başlama vuruşunu gerçekleştirdi, hem de turnuvanın ilk golünü attı.

Türkiye’de sadece 16 noktada oynanan,  Hatay’da da üç yıldır sadece Arsuz’da gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Ligi Arsuz Etabı’na katılan 8 takıma başarılar dileyen Başkan Culha, 15-20 Ağustos tarihleri arasında oynanacak olan kıyasıya maçların ardından zirveye yerleşen takımın Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağını söyledi.

TFF Plaj Futbolu Arsuz Etabının, bu yıl ilk kez renkli görüntülere sahne olan 3. Spor Şenliği kapsamına dahil edildiğini ifade eden Başkan Culha, Karaağaç Plajı’nın muhteşem kumsalında start verdiği turnuvanın şampiyonun Türkiye genelinde düzenlenen 16 etabın birincilerinin yarışacağı finallerde Arsuz’u temsil edeceğini de belirtti. Culha, geçtiğimiz yıllarda Türkiye üçüncülüğü kupasının Arsuz’a geldiğini anımsattı ve bu yıl takımdan hedef büyüterek daha büyük başarılara imza atmasını istedi.

Başkan Nazım Culha, ünlü spor yorumcusu Oktay Sarı’nın mükemmel sunumu ve esprileri ile renklenen turnuvanın deniz kenti olarak bilinen ilçeye canlılık kattığını ifade ederken, turnuvanın başlangıç vuruşunu yaptı ve penaltı atışıyla ilk golü kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here