Arsuz Karaağaçspor’da Futbolcular Galibiyet Yemini Etti

0
105

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta mücadele eden Arsuz Karağaçspor, Cayhanspor maçı hazırlıklarını Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürüyor. Turuncu-Beyazlı ekipte takım kaptanı Ferit Cömert ile forvet Ali Yıldırım’ın sakatlığı teknik heyeti kara-kara düşündürüyor. Arsuz Karaağaçspor’da aldıkları başarısız sonuçların ardından moralleri bozuk olan futbolcular antrenman sonrası kendilerini affettirmek için bu hafta oynayacakları Ceyhanspor karşısında galibiyet yemini ettiler.

Emir Aracı’dan Destek Çağrısı

Ceyhanspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Arsuz Karaağaçspor Başkan Vekili Emir Aracı; “Ligin başında olmamıza rağmen alınan başarısız sonuçlar bizleri olduğu gibi taraftarlarımızı da derinden üzmüştür. Karaağaçspor sadece Karaağaçlıların değil tüm bölge insanlarımızın takımıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Ceyhanspor maçında tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Doğan Çam; “Galibiyetten Başka Bir Düşüncemiz Yok”

Arsuz Karaağaçspor Genel Kaptanı ve Transfer Komitesi Başkanı Doğan Çam da yaptığı açıklamada; “Gerek yönetimimizin, gerek ise camiamızın bu hafta oynayacağımız Ceyhanspor karşılaşmasında galibiyetten başka bir düşüncesi yoktur. Tüm futbolcularımızın da bu hassasiyetimizi anlamalarını bekliyoruz. Bu nedenlerden dolayı takımımızı Cuma gününden itibaren kampa alacağız” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here