Arsuz Karaağaçspor Hisarspor’u Ağırlayacak!

0
122

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Arsuz Karaağaçspor, Pazar günü saat 14.00’te Karaağaç Spor Kompleksinde karşılaşacağı 1970 Hisarspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hıdır Özdemir, gerçekleştirilen son antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak önemli uyarılarda bulundu.

Tecrübeli Teknik adam, futbolcuları ile yaptığı kısa süreli toplantıda kötü günlerin geride kalması için çok çalışmak gerektiğinin altını çizdi. Genç bir kadro olmasın rağmen ellerinde bu ligi götürebilecek kaliteli isimlerin olduğuna da işret eden Özdemir, 1970 Hisarspor maçından alınacak galibiyetle bir seri yakalayacaklarına inancını da belirtti.

Turuncu-Beyazlı ekip Arsuz Karaağaçspor, ligin ilk haftasında Kadirli Demirspor ile berabere kaldı. Daha sonra Kırıkhanspor’a mağlup olan Arsuz temsilcisi 3. hafta maçında Ceyhanspor’u eli boş gönderdi. 4. ve 5. haftalarda Aksaray Belediyespor ve İçelspor’dan puan çıkaramayan Turuncu-Beyazlılar 6. haftada ise Talasgücü Belediyespor’u deplasmanda yenerek 3 puana uzandı. Ardından Kiremithanespor ile berabere kalan Arsuz Karaağaçspor son maçında İskenderun Belediyespor’a mağlup oldu.

İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen Arsuz temsilcisi, 8 maçlık periyot sonunda 8 puan toplayarak klasmanda 11. sırada yer aldı. Bu periyotta rakip kalelere 8 gol bırakan Arsuz Karaağaçspor kalesinde ise 12 gol gördü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here